"...de beste punkrock ooit opgenomen."

"Verplichte kost!"

We zijn er stil van. (City Trash #3)


Tja, objectief?! Wie is er objectief bij zulks een schoonheid. Dat wij editor J.G. regelmatig een biertje in de hand drukken heeft daar ook niets mee te maken. SUPERGROEP, Beste Punkrock song, geen woord gelogen!! (Primetime no??)

FRET mei 2001
THE HOT POCKETS - Mess Of Fire
rock 'n' roll (Screaming Apple SCALP 132)
Groningen Rockcity #1, althans als we de vier heren van The Hot Pockets moeten geloven. Op het debuutalbum Mess Of Fire wordt in ieder geval een stevig portie vuige rock'n'roll geserveerd in de traditie van Pagans, Saints en Dead Boys. Garagerock of punkrock, zo U wilt. In twaalf eigen nummers en de cover Hanging On The Telephone van de Nerves uit 1976 (later een hit van Blondie) wordt met hart en ziel gespeeld en dat het dan af en toe rammelt is alleen maar charmant te noemen. Ach, en dat The Hot Pockets het wiel niet uitgevonden hebben zij ze vergeven, want dat is nu eenmaal het genre eigen. In ieder geval treden zij medt deze elpee in het voetyspoor van hun illustere voorgangers (SB)
Nou en dat the Hot Pockets het wiel niet hebben uitgevonden, net als of Volkswagen voor elke nieuwe auto het wiel opnieuw moet uitvinden. Beste Fret, het wiel bevalt ons nog prima, wij hebben helemaal geen nieuw wiel nodig!!!!!

Home Story Records Critics Sounds Shows Links News Contact Guestbook